Wie zijn wij?

Mogen wij ons even voorstellen?

Mijn naam is Emma van der Sluis, afgestudeerd orthopedagoog, GZ-psycholoog  en seksuoloog NVVS-SH. In 2019 heb ik IndivUniek opgericht, na jarenlang met veel plezier met diverse doelgroepen in verschillende settings gewerkt te hebben. 
Ik werk vanuit een holistische benadering waarbij de verschillende aspecten (lichamelijk, psychisch en sociaal) geïntegreerd worden. Om deze persoonlijke interventie zo succesvol mogelijk te maken, maak ik gebruik van (een combinatie van) verschillende interventies zoals o.a. EMDR-therapie, CGT, runningtherapie, de Yucel-methode, oplossingsgerichte therapie en het vat van zelfwaardering. Allen zijn er op gericht om u weer op weg te helpen door uw sterke kanten te versterken.  Ik heb indien nodig contacten met verschillende andere hulpverleners (o.a. huisartsen, medisch specialisten, psychiaters, psychotherapeuten en fysiotherapeuten) en werk graag samen om de therapie zo efficiënt mogelijk te kunnen laten verlopen. Ik verdiep mij graag in de mens achter de vraag en zoek mee naar wat er nodig en passend kan zijn om uw gestelde doel te behalen.  Naast mijn professionele kwa​liteiten ben ik als therapeut te omschrijven als betrokken, oprecht, makkelijk in het contact, gestructureerd en flexibel met de nodige ruimte voor humor naast de serieuze kanten van het werk.

Voorstellen 1

Ik ben geregistreerd GZ-psycholoog (BIG-nr. 79919226825), EMDR-therapeut (voor enkelvoudig en complex trauma), seksuoloog, geregistreerd behandelaar seksverslaving volgens het vat van zelfwaardering (www.vatvanzelfwaardering.nl) en runningtherapeut. Daarnaast ben ik gecertificeerd Heartmath-coach en gebruik ik regelmatig hartcoherentie ondersteunend aan de behandelingen. 

Logo

Ik ben lid van de volgende beroepsverenigingen:  NVGzP(voor GZ-psychologen), VEN (voor EMDR-therapeuten) en de NVVS (voor seksuologen). 
Ik werk met diverse hulpverleners samen en heb specifiek een goede samenwerking met de volgende professionals:
Multi disciplinair centrum voor bekkenproblematiek: https://www.hetkruispunt.info/
Ylanga van der Geld, arts-seksuoloog NVVS-SH: https://www.toolsztotouch.nl/
Praktijk voor Ouder en Kind (POEK): https://poekalkmaar.nl/ 
Psychologiepraktijk Eline Biesheuvel: https://www.psychologiebiesheuvel.nl/ 

Voor ervaringen van cliënten, zie:
zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/psychologiepraktijk-en-psychotherapiepraktijk-indivuniek-praktijk-voor-seksuologie-en-psychologie-alkmaar-10006249/waardering.